Spanplafond woonkamer zelf plaatsen?

Een spanplafond in uw woonkamer? Kies voor een standaard spanplafond woonkamer van DHZ spanplafonds. DHZ staat voor Doe Het Zelf en geeft u de mogelijkheid om zelf uw spanplafond te plaatsen. Bespaar hiermee veel op de kosten van de montage. Het bestaande plafond hoeft niet verwijderd te worden wat dus geen hak en breekwerk geeft. Uw meubels kunt u zelfs laten staan! Dus zelf eenvoudig een spanplafond in uw woonkamer plaatsen met een DHZ spanplafond? Bekijk onze verschillende spanplafonds.

Bij iedere bestelling ontvangt u een eenvoudige stapsgewijze montage handleiding én foto film om uw spanplafond snel en simpel zelf te plaatsen.

Last van een galm of echo in de woonkamer? Met een spanplafond van DHZ spanplafond is dat verleden tijd. Het standaard spanplafond woonkamer absorbeert trillingen van geluid en reduceert zo de galm van bijvoorbeeld stemgeluid. Het akoestisch spanplafond van DHZ spanplafonds is er om echo en galm nog meer te verminderen door onzichtbare microperforaties in het doek.

 

Montage van een spanplafond woonkamer

De meubels kunnen blijven staan in de woonkamer omdat een spanplafond simpelweg zonder rommel geplaatst kan worden. Globaal bestaat de montage uit twee stappen:

Stap 1: Het speciale profiel wordt rondom de ruimte tegen de wand of tegen het bestaande plafond geplaatst (bereken hier hoeveel u nodig bent). 

Stap 2: Met de speciale spatula steekt u het spanplafond in het profiel en spant u het spanplafond.

Verlichting
Hanglampen of spot verlichting monteren? Hanglampen en spotjes kunnen ook eenvoudig gemonteerd worden in een spanplafond. Een voordeel is dat de snoeren uit het zicht boven het spanplafond lopen. Dus nooit meer lelijke snoeren over het plafond in het zicht.

spanplafond woonkamer almelo
woonkamer spanplafond 2