Spanplafond met spotjes

Spanplafonds zijn gerelateerd aan gemak en snelheid. Deze eigenschappen kunnen ook nog gecombineerd worden met een stukje luxe. Misschien had u al zo’n idee maar we hebben het dan over een ‘’spanplafond met spotjes’’.  Lees snel verder en ontdek de werkzaamheden en aanbod van DHZ Spanplafonds.

Een spanplafond van DHZ Spanplafonds

DHZ Spanplafonds staat voor: ‘’doe het zelf’’ spanplafonds. Wij vinden het belangrijk dat een spanplafond betaalbaar is en dat u hem zelf gemakkelijk kunt monteren. Allereerst: wat is een spanplafond nu eigenlijk? Een spanplafond is een plafond gemaakt van gespannen doek. De gespannen doek is gemaakt van polyester coating en DHZ Spanplafonds maakt hem voor u op maat. Een spanplafond is een stuk sneller aangebracht als gipsplaten. Daarnaast kunt u het ook nog eens makkelijk zelf doen! Naast het plafond zelf is er nog een profiel nodig om het product te bevestigen. U kunt de montage toebehoren als hulpmiddel gebruiken. DHZ Spanplafonds heeft diverse typen spanplafonds in het assortiment. Zo hebben we standaard, badkamer, akoestische en translucente spanplafonds.

Spanplafond met spotjes: het aanbod van DHZ Spanplafonds

De ontwikkelingen binnen de spanplafond-markt blijven fors doorgaan. Zo zijn er spanplafonds voor diverse toepassingen en spanplafonds met extra opties. Het is mogelijk om bij DHZ Spanplafonds te kiezen voor een spanplafond met verlichting. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen, evenals bij een klassiek plafond, voor een spanplafond met spotjes in allerlei soorten en maten. Van de LED verlichting hebben we warm wit, koud wit en helder wit in het assortiment. Al onze inbouwspots zijn dimbaar.

Vraag een product sample aan

Bent u benieuwd naar de DHZ Spanplafonds? U kunt nu eenvoudig een product sample aanvragen. Deze krijgt u via de post binnen. Zo kunt u zelf bepalen welke soort uw voorkeur heeft. De spanplafonds zijn stukjes van ca. 8 x 14 cm. De profielen zijn ca. 6 cm. Laat uw gegevens achter en vraag direct een of meerdere product samples aan.


Advies of hulp nodig? Geen probleem. Onze specialisten helpen u graag verder. Neem contact met ons op. Of bekijk ons assortiment, bestel direct uw producten direct online en ga zelf aan de slag!