Spanplafond voor in de keuken?

De keuken is vaak een plek waar veel vuil ontstaat. Ook is het van nature een vrij vochtige ruimte. Op basis van deze eigenschappen is het passend om voor een spanplafond te kiezen. Een spanplafond is bestand tegen vocht en schimmels en is daarom de oplossing. Ook is een spanplafond onderhoudsvriendelijk. Meer weten? Lees dan verder.

Het ontstaan van een spanplafond

Spanplafonds zijn al een aantal jaar op de markt. Het idee is ooit bedacht als innovatieve oplossing voor interieurdesign. Het idee achter een spanplafond was om een systeem te ontwikkelen dat snel geïnstalleerd kon worden. Daarnaast ook om verschillende problemen die traditionele plafonds vaak met zich meebrachten te tackelen. Denk hierbij aan scheuren, vlekken en waterbeschadiging.

Spanplafond voor keuken

Voor de keuken is dit natuurlijk erg toepasselijk. De keuken is een vochtige ruimte waar vaak vuil ontstaat. Zodra u ervoor kiest om een spanplafond in deze ruimte te plaatsen, kiest u ook voor een onderhoudsvriendelijke optie. Vlekken worden namelijk nauwelijks geabsorbeerd en zijn makkelijk schoon te maken met water en zeep. Door de weerstand tegen vocht en schimmel is er minder risico op schade en dat voorkomt onderhoud en zelfs reparatie. 

Nog meer voordelen van een spanplafond in keuken 

Naast de genoemde voordelen is een spanplafond ook vrij van scheuren, dit gebeurt wel regelmatig bij gipsplaten. Ook zijn ze plaatsbaar op elke ondergrond en hebben ze een isolerend effect. Daarom worden spanplafonds ook wel akoestische doeken genoemd. De spanplafonds zijn ook nog te combineren met extra luxe. Voeg dimbare spotjes aan uw spanplafond toe, deze zijn verkrijgbaar in helder wit, warm wit of koud wit

Een plafond binnen één dag

Wist u dat onze doe-het-zelf spanplafonds binnen één dag te plaatsen zijn? De eerste stap is al gezet in uw onderhoudsvriendelijke keuze. Waar onze specialiteiten liggen? In het snel uitleveren naar de klant. We hebben zo goed als altijd voorraad en uw bestelling is tussen de 2 tot 5 dagen binnen. Ook vinden we het persoonlijke aspect met de klant belangrijk. Met de handige handleiding na aankoop van het spanplafond doek bij DHZ spanplafonds kunt u vol goede moed aan de slag.

Toch liever uw spanplafond laten monteren? Bezoek dan NPS spanplafonds, hier bieden we naast het spanplafond ook de montagedienst aan!

Eerst een sample van een spanplafond?

We begrijpen dat u graag genoeg informatie wilt verzamelen voordat u een grotere aankoop doet. Daarom kunt u bij DHZ spanplafonds een sample aanvragen. Zo kunt u het materiaal eerst zien en voelen. 

U krijgt de sample via de post binnen. U kunt dan zelf bepalen welke soort uw voorkeur heeft. De spanplafonds zijn stukjes van ca. 8 x 14 cm. De profielen zijn ca. 6 cm. Laat uw gegevens achter en vraag direct een of meerdere product samples aan.