Spanplafond in badkamer: een stijlvolle en praktische keuze

De badkamer is de plek waar u ‘s avonds even de drukte van uzelf af kunt spoelen. Of de frisse start van uw dag ‘s morgens. De elementen in de ruimte kunnen bijdragen aan deze oase van innerlijke rust. Zo ook de verlichting. De verlichting monteert DHZ spanplafond in het plafond zelf. Een snelle montage, strak en duurzaam. Dit zijn drie kenmerken van een spanplafond. Ontdek hier waarom een spanplafond in de badkamer zo prettig is.

Schimmel is verleden tijd

De nummer 1 plek waar schimmel het meest voorkomt is de badkamer. Vaak zijn plafonds van gipsplaten gemaakt. Dit materiaal is gevoelig voor schimmels. U herkent de schimmel vaak aan zwarte vlekken.

Met een spanplafond is schimmel verleden tijd. De spanplafonds voor badkamers zijn niet gevoelig voor vocht en waterdamp. Zodra u een doekje over het plafond haalt is het weer als nieuw. U heeft er dus nauwelijks onderhoud aan. Bij de meeste plafonds moet u zelfs om de zoveel jaar opnieuw verven. Lekker makkelijk, toch?

Nog meer voordelen?

Een spanplafond is dus schimmelwerend én makkelijk in onderhoud. Maar, we zijn nog niet klaar. Het is ook zeer gemakkelijk om een spanplafond te installeren, dit kan binnen één dag. Het is niet voor niks een ‘doe-het-zelf’ plafond.

Tot slot verbetert een spanplafond de akoestiek in de ruimte. Wilt u van deze voordelen profiteren en jouw plafond een prachtige touch geven? Dan raden wij absoluut een spanplafond in de badkamer aan.

Product sample voor spanplafond in badkamer?

We begrijpen dat u graag genoeg informatie wilt verzamelen voordat u een grotere aankoop doet. Daarom kunt u bij DHZ spanplafonds een sample aanvragen. Zo kunt u het materiaal eerst zien en voelen.

U krijgt de sample via de post binnen. U kunt dan zelf bepalen welke soort uw voorkeur heeft. De spanplafonds zijn stukjes van ca. 8 x 14 cm. De profielen zijn ca. 6 cm. Laat uw gegevens achter en vraag direct een of meerdere product samples aan.