Spanplafond doek bij DHZ spanplafonds

Ben je op zoek naar een eenvoudige en goed werkende optie voor een plafond? Dan is een spanplafond doek een goede keuze! Met een spanplafond doek kunt u de ruimte op akoestisch gebied verbeteren. Daarnaast is het ook nog eens erg stijlvol. Bent u benieuwd naar ons aanbod in spanplafond doeken? En wilt u weten wat de kracht van DHZ spanplafonds is? Lees dan snel verder.

Waarom een doe-het-zelf spanplafond doek?

Het kost natuurlijk wat moeite, maar een doe-het-zelf spanplafond kent vele voordelen. Alleen al de kosten voor een doe-het-zelf spanplafond zijn een stuk lager. Dit gaat om circa 60% verschil in tegenstelling tot een spanplafond laten monteren. De tijdsinvestering valt ook reuze mee. Per ruimte rekenen we op één dag om het zelf te plaatsen. Dat valt natuurlijk reuze mee zodra je de voordelen duidelijk voor ogen hebt.

Hoe kan ik het best een spanplafond doek monteren?

Zodra u het spanplafond doek gaat monteren, is het wel belangrijk dat u gestructureerd te werk gaat. Om dit gemakkelijker te maken hebben wij wat waardevolle tips voor u zodat u gemakkelijk een spanplafond doek kunt monteren.

  • Voordat u de bestelling plaatst zijn de afmetingen belangrijk. De breedste breedte en de langste lengte zijn uiteindelijk van belang. Ook de ruimte rondom de strippen (m²).
  • Zorg dat de ruimte leeg is.
  • Verlichting plaatsen? Voor inbouwspots kunt u de DHZ spot constructies plaatsen.
  • Het installeren van het spanplafond kan beginnen!

Zorg dat u tijdens de installatie de juiste veiligheidsuitrusting draagt, zoals handschoenen en een veiligheidsbril. Zodra u netjes de stappen in de handleiding volgt, heeft u meer kans op een geslaagd resultaat. Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen.

De service van DHZ spanplafonds

Waar onze specialiteiten liggen? In het snel uitleveren naar de klant. We hebben zo goed als altijd voorraad en uw bestelling is tussen de 2 tot 5 dagen binnen. Ook vinden we het persoonlijke aspect met de klant belangrijk. Met de handige handleiding na aankoop van het spanplafond doek bij DHZ spanplafonds kunt u vol goede moed aan de slag!

Toch liever uw spanplafond laten monteren? Bezoek dan NPS spanplafonds, hier bieden we naast het spanplafond ook de montagedienst aan!

Eerst een sample van een spanplafond?

We begrijpen dat u graag genoeg informatie wilt verzamelen voordat u een grotere aankoop doet. Daarom kunt u bij DHZ spanplafonds een sample aanvragen. Zo kunt u het materiaal eerst zien en voelen.

U krijgt de sample via de post binnen. U kunt dan zelf bepalen welke soort uw voorkeur heeft. De spanplafonds zijn stukjes van ca. 8 x 14 cm. De profielen zijn ca. 6 cm. Laat uw gegevens achter en vraag direct een of meerdere product samples aan.