Schoonmaakmiddel spanplafond: waar moet ik dan aan denken?

Het is belangrijk om een spanplafond goed te onderhouden. Dit draagt bij aan de duurzaamheid maar natuurlijk ook aan de uitstraling. Maar hoe onderhoud je zo’n spanplafond nu het beste? En waar moet je aan denken als je een spanplafond behandelt met schoonmaakmiddel? Hier vertellen we graag meer over in dit artikel. Lees snel verder.

Is schoonmaakmiddel voor een spanplafond nodig?

Het zou natuurlijk voor kunnen komen dat uw spanplafond bevuild raakt. Zodra dit om lichte vlekken gaat, kunt u dit wellicht zelf schoonmaken. Dit kunt u proberen met een mild schoonmaakmiddel vermengd met water. Dit helpt vaak voor het verwijderen van vuil, vlekken of vettigheid. Dit zonder het materiaal van het spanplafond te beschadigen. Het is altijd raadzaam om de aanbevelingen van de fabrikant van het spanplafond op te volgen met betrekking tot het schoonmaken ervan om eventuele schade te voorkomen.

Ik krijg de vlekken niet uit mijn spanplafond

Bent u aan de slag gegaan met schoonmaakmiddel voor uw spanplafond? En krijgt u het niet voor elkaar om de vlekken uit het spanplafond te verwijderen? Dan raden wij aan om een nieuw doek in de randprofielen te plaatsen. De profielen van het spanplafond kunnen dan wel gewoon blijven zitten. Dat scheelt weer! Het perfecte doek voor uw spanplafond vindt u hier.

Onderhoud van een spanplafond

Uw spanplafond zo goed mogelijk onderhouden? Dan is het aan te raden om hem regelmatig te reinigen. Dit kan ook met een zachte doek of stofzuiger met een zachte borstel. Zitten er spotjes in het spanplafond? Zorg er dan voor dat deze regelmatig wordt schoongemaakt en onderhouden om optimale prestaties te garanderen.

Probeer nu een product sample

Bent u benieuwd naar de DHZ Spanplafonds? U kunt nu eenvoudig een product sample aanvragen. Deze krijgt u via de post binnen. Zo kunt u zelf bepalen welke soort uw voorkeur heeft. De spanplafonds zijn stukjes van ca. 8 x 14 cm. De profielen zijn ca. 6 cm. Laat uw gegevens achter en vraag direct een of meerdere product samples aan.

Advies of hulp nodig? Geen probleem. Onze specialisten helpen u graag verder. Neem contact met ons op. Of bekijk ons assortiment, bestel direct uw producten online en ga zelf aan de slag!