Prijzen spanplafond: waar moet ik aan denken?

Zou u graag een spanplafond willen, maar vraagt u zich af of het in uw budget past? De prijs van een spanplafond verschilt per aanbieder. Dit hangt af van de grootte van de ruimte, het type materiaal, de complexiteit van het ontwerp en installatiekosten. Lees snel verder en ontdek wat wij u kunnen bieden.

Doe het zelf spanplafond

De eerste kostenpost die u kunt doorstrepen bij het kiezen voor een DHZ spanplafond is: de installatiekosten. De installatie kunt u namelijk gemakkelijk zelf oppakken. Daar is geen professional voor nodig! Met de producten van DHZ Spanplafonds kan iedereen een spanplafond zelf plaatsen. Zonder al te veel moeite of ervaring.

Nu de vraag: hoe kan ik het spanplafond op de beste manier monteren? Zorg er altijd voor dat u de ruimte goed opmeet. Dit kunt u doen door de breedste breedte en langste lengte op te meten. Hier telt u vervolgens aan beide kanten 10 cm bij op. Zo ontstaat er voldoende speling. Komt u er niet uit wat betreft de maat? Gebruik dan onze rekentools om de aanbevolen bestelhoeveelheid te bepalen. Ook voor het spanplafond plaatsen zijn er instructies beschikbaar.

Wat zijn de gemiddelde prijzen van een spanplafond?

Een spanplafond is een duurzame optie. Daarnaast geeft het een modern en strak resultaat. Het verbetert de akoestiek van de ruimte en u heeft zo geen last meer van scheuren in stucwerk. Om deze redenen ligt de prijs van een spanplafond wat hoger. Maar, dan heeft u uiteindelijk wel een goed plafond! Bij DHZ spanplafonds profiteert u van voordelen als:

  • Een gratis verzending boven €500 bestelwaarde
  • Snelle levering door ruime voorraad
  • Eenvoudige doe-het-zelf montage van professionele kwaliteit
  • Nieuw plafond in één dag

De prijzen van een spanplafond liggen tussen de €50 per m² en kunnen oplopen tot €150 per m². Bij DHZ Spanplafonds kies je voor een doe-het-zelf spanplafond. Daarom kunnen we een lagere prijs aanbieden. Wij rekenen namelijk € 28,50 per m2. Kiest u graag voor een goede kwaliteit én een lage prijs? Neem dan zeker een kijkje bij ons aanbod in spanplafonds.

Kies uw favoriete product sample uit 

Eerst even testen voordat u een keuze maakt? U kunt nu eenvoudig een product sample aanvragen. Deze krijgt u via de post binnen. Zo kunt u zelf bepalen welke soort uw voorkeur heeft. De spanplafonds zijn stukjes van ca. 8 x 14 cm. De profielen zijn ca. 6 cm. Laat uw gegevens achter en vraag direct een of meerdere product samples aan.

Advies of hulp nodig? Geen probleem. Onze specialisten helpen u graag verder. Neem contact met ons op. Of bekijk ons assortiment, bestel direct uw producten direct online en ga zelf aan de slag!