Nieuw plafond in 1 dag: het kan bij ons 

Waarom zou u nog zoveel moeite doen om een plafond te plaatsen? Het kan namelijk veel gemakkelijker, sneller en het geeft ook nog eens een luxueuze uitstraling. We hebben het dan over een spanplafond. Bij DHZ Spanplafonds koopt u een spanplafond dat u in 1 dag kunt plaatsen! Lees hier snel verder.

Waarom een spanplafond de uitkomst is

Een spanplafond. U kent het wellicht als het plafond wat u zelf gemakkelijk én snel kunt plaatsen. Toch biedt het product meerdere voordelen. Als eerst: de uitstraling. Een spanplafond geeft namelijk een prachtige, strakke uitstraling aan de desbetreffende ruimte. Het ziet er glad en naadloos uit. Daarnaast heeft het geen oneffenheden die je vaak terug ziet komen in traditionele plafonds. Ook kan een spanplafond een uitkomst zijn als u onvolkomenheden op uw originele plafond heeft. U kunt het spanplafond er overheen plaatsen, niets meer te zien! 

Welke voordelen zijn merkbaar aan het spanplafond?

Wat u tijdens het plaatsen zult merken is dat het waarschijnlijk binnen 1 dag kan. Zo voorkomt u ook bouwoverlast en houdt u nog eens tijd over. U zult ook de voordelen merken binnen het onderhoud. Het spanplafond is erg gemakkelijk schoon te houden en u hoeft het niet te schilderen!

Daarnaast zijn spanplafonds enorm duurzaam. Ze zijn namelijk gemaakt van materialen die lang meegaan en bestand zijn tegen vocht en schimmel. Een ander voordeel is dat spanplafonds geluids- en warmte-isolatie bevatten. Een spanplafond kan helpen om geluid te dempen en warmte beter vast te houden in de kamer. Het is uiteindelijk een praktische en ethische oplossing voor het vernieuwen van het plafond. 

Een spanplafond voor iedere ruimte

Bij DHZ Spanplafonds hebben we plafonds die u in iedere ruimte kunt plaatsen. Wel is er onderscheid gemaakt tussen droge en vochtige ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan de badkamer. U kunt er zelfs voor kiezen om een spanplafond buiten te plaatsen. Het beste is dan wel om het onder een overkapping of andere gesloten ruimte te plaatsen wegens de weersomstandigheden. 

Kies uw favoriete product sample uit 

Zou u eerst even willen testen voordat u uw definitieve keuze maakt? Dat kan. U kunt nu eenvoudig een product sample aanvragen. Deze krijgt u via de post binnen. Zo kunt u zelf bepalen welke soort uw voorkeur heeft. De spanplafonds zijn stukjes van ca. 8 x 14 cm. De profielen zijn ca. 6 cm. Laat uw gegevens achter en vraag direct een of meerdere product samples aan.

Advies of hulp nodig? Geen probleem. Onze specialisten helpen u graag verder. Neem contact met ons op. Of bekijk ons assortiment, bestel direct uw producten direct online en ga zelf aan de slag!