Betaling en levering

Met iDeal kunt u veilig en gemakkelijk uw bestelling bij DHZspanplafonds.nl afrekenen. Het betalen vindt plaats in uw vertrouwde internet betaalomgeving (die beveiligd wordt door uw eigen bank).

U kunt het totaal bedrag ook zelf overmaken door middel van een bankoverschrijving. Dit kan door het totaal bedrag zoals vermeld in de bevestigings-email over te maken op ons rekening nummer. Hierbij dient u het bestelnummer te vermelden in de omschrijving.

Ook kunt u bij ons via PayPal betalen. Dit gaat snel, veilig en online door enkel in te loggen met uw e-mail adres en wachtwoord die gekoppeld zijn aan uw bankrekeningnummer. 

Bancontact betaling dhz spanplafonds

Met Bancontact kunt u veilig en gemakkelijk uw bestelling bij DHZspanplafonds.nl afrekenen. Het betalen vindt plaats in uw vertrouwde internet betaalomgeving (die beveiligd wordt door uw eigen bank).

Levering

  • Wij bezorgen onze producten in de hele Benelux en daarbuiten.

  • Bestellingen worden bezorgd op werkdagen en deels op zaterdag. Op zon- en feestdagen is niet mogelijk.

  • U ontvangt van ons een track- and trace code om de zending te kunnen volgen.

Groottes van bestellingen verschillen en zullen dus ook anders worden verzonden, hierdoor kunnen wij vooraf geen exacte leverdatum weergeven. Nadat wij uw betaling ontvangen hebben zal de bestelling worden klaargemaakt en zullen wij de verwachte afleverdatum mailen. Deze mail krijgt u in veel gevallen dezelfde dag als de dag waarop u de betaling doet, met uitzondering van zaterdag, zon- en feestdagen. Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 2 werkdagen verwerkt en verzonden te hebben.

Afhalen

Zelf uw bestelling afhalen in Vriezenveen

Ook heeft u de mogelijkheid om de bestelling zelf af te halen bij ons in Vriezenveen. Wanneer de bestelling gereed is ontvangt u van ons telefonisch of via de mail een bevestiging. Neem voor het afhalen contact met ons op om een afspraak te maken zodat u ons zeker treft.

DHZ Spanplafonds
De Zuivering 10
7671 SP Vriezenveen

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op.

contact