Akoestische doeken voor plafond: ervaar de rust om u heen

Comfort, welzijn en productiviteit zijn drie positieve resultaten die voortkomen uit een goede akoestiek. Die goede akoestiek kunt u bereiken met een spanplafond. Ook kunt u dit heel eenvoudig zelf monteren. Daarom kunt u nu heel gemakkelijk zelf die akoestische ruimte creëren met een doe het zelf spanplafond! Deze spanplafonds zijn te monteren in diverse woon- en leefruimten. Meer weten over het aanbod van DHZ spanplafonds? Lees dan snel verder.

Wat zijn ‘akoestische doeken voor plafond’?

Tegenwoordig is goede akoestiek in een ruimte van essentieel belang. Vooral omdat men graag omringd wordt door een comfortabel leefklimaat. Ook is het aantal thuiswerkers sinds afgelopen jaren toegenomen. Maar ook in kantoren, restaurants en andere bedrijfspanden is goede akoestiek van belang.

Akoestische doeken zijn speciaal ontworpen om geluidsgolven te absorberen en echo in een ruimte te verminderen. Naast dat akoestische doeken dus een functionele werking hebben is een aantrekkelijk design natuurlijk ook niet onbelangrijk! Dat begrijpen we bij DHZ spanplafonds als geen ander. Daarom zijn onze polyester spanplafonds strak en modern van uiterlijk.

Doe het zelf!

Daarnaast kunt u de spanplafonds ook nog eens gemakkelijk zelf monteren. Dit kan zelfs binnen één dag. Wist u dat u een spanplafond in elk type ruimte kunt plaatsen? We maken enkel onderscheid tussen een spanplafond voor de badkamer en de woonkamer. Dit heeft namelijk te maken met het klimaat in die verschillende ruimtes. Gaat uw voorkeur uit naar meer geluidsdemping? Dan raden wij aan te kiezen voor de akoestische doeken.

Vraag direct een product sample aan voor akoestische doeken plafond

We begrijpen dat u graag genoeg informatie wilt verzamelen voordat u een grotere aankoop doet. Daarom kunt u bij DHZ spanplafonds een sample aanvragen. Zo kunt u het materiaal eerst zien en voelen.

U krijgt de sample via de post binnen. U kunt dan zelf bepalen welke soort uw voorkeur heeft. De spanplafonds zijn stukjes van ca. 8 x 14 cm. De profielen zijn ca. 6 cm. Laat uw gegevens achter en vraag direct een of meerdere product samples aan.